ПВЦ ВРАТИ

ПВЦ – Врати

Влезната врата на домот е таму каде што завршува забрзаната надворешна дивина и поминувајќи низ нив влегуваме во нашиот мал приватен свет каде ние самите го одредуваме ритамот на живеење. Тие се пречка за да се спречи непожелното да влезе во нашиот сопствен простор за живеење. Покрај стандардните модели, ние исто така создаваме уникатни врати на барање на клиентот. Влезните врати и прозорците се едни од првите работи што многу луѓе ги забележуваат на вашата куќа и како такви зборуваат многу за вас како личност на куќата.

~ Карактеристики

  • Пластичен оквир
  • Полнети со стиродур
  • Достапни во бела, антрацит и дрво боја
  • Зацврстени со железо 2мм дебелина
  • Еколошки профил со антибактериски сертификат

Ние нудиме голем избор на ПВЦ врати и разни дизајни на панели. Може да изберете единечни или двокрилни врати во бела или од нашиот широк спектар на различни бои. Покрај тоа, имаме дополнителна програма на дрвени украси и специјални профили кои додаваат уникатен изглед на вашиот објект. Имаат издржливост и цврстина, алуминиумски засилувања и пет точки на заклучување и се водоотпорни.

PVC ВРАТИ СО INOX ПАНЕЛИ

PVC ВРАТИ СО PVC ПАНЕЛИ