РОЛЕТНИ И КОМАРНИЦИ

Ролетни

Ролетни се користат за понатамошно подобрување на топлинската изолација, а исто така се заштитуваат прозорците од надворешни влијанија. Ролетните не бараат одржување, освен повремено бришење на прашина. Некои ролетни може да ги намалат загубите на топлина до 10%. Тие исто така обезбедуваат заштита од провала. ПВЦ ролетните се направени со двојни пластични летви. ПВЦ ролетните може да бидат TotalPVC, како и ПВЦ полни со метална рамка и ножици.

комарници

Тие претставуваат најчеста и најдобра форма на заштита од комарци и други летечки инсекти, може да се монтираат на врати, како и на сите видови прозорци. Сите тие имаат просечна стапка на отворање и што пред сè најважно овозможуваат функционалност.

  • Лесно вградување
  • Лесно подигање и спуштање
  • Се поставува од надворешната страна на прозорец или врата
  • Обложена со ПВЦ мрежа и заштита од UV